Linkuri accesibilitate

Ştirea zilei


Presedintele Basescu a facut o declaratie de presa in care a explicat motivele care l-au determinat sa suspende sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii de marti. Seful statului a explicat ca Ministerul Apararii si cel de Interne nu au prezentat inaintea sedintei CSAT documente pe care membrii Consiliului trebuiau sa le cunoasca dinainte.

"S-a dorit o sedinta CSAT de descarcare de gestiune fara prea multe explicatii. Nu am putut accepta acest lucru. Voi sesiza institutiile statului pentru o analiza serioasa", a declarat preşedintele Basescu.

Premierul Tariceanu a declarat, in replică: "Impresia mea a fost ca asistam la un joc politicianist din partea presedintelui Basescu, care s-a comportat ca un sef de partid".

El s-a referit astfel la acuzele presedintelui privind achizitiile de autoturisme la preturi supraevaluate de catre Ministerul Internelor.

Tariceanu a mai spus ca Basescu ar fi acuzat, in sedinta CSAT, ca "alocatiile facute pentru inzestrea armatei au fost insuficiente si in acest fel se servesc interesele Rusiei", catalogind asertiunea presedintelui drept "aiuritoare".
XS
SM
MD
LG