Linkuri accesibilitate

Ştirea zilei


Presedintele Traian Basescu a atacat vineri, intr-o declaratie de presa, principalele trusturi de presa din Romania, nominalizand: Intact, Realitatea TV, Pro TV, TVR. Traian Basescu a afirmat ca va replica la "toate mizeriile care vor fi spuse la adresa familiei mele", referindu-se la atacurile la care a fost supusa in ultima vreme si fiica sa Elena.

"Tonomatele cu euro din presa romaneasca vor primi zilnic replica", a declarat presedintele de la Bucuresti. Declaratii ale lui Traian Basescu la adresa "ziaristilor tonomat" au determinat o reactie dura a acestora impotriva sa.

Cristian Tudor Popescu spune ca presedintele Basescu a decredibilizat total instituita prezidentiala coborand la un nivel mai jos decat Ion Iliescu si Emil Constantinescu. Sorin Rosca Stanescu spune ca presedintele nu poate ultiliza goarna publica pentru a-i lua apararea fiicei sale. Victor Ciutacu a afirmat ca presedintele Romaniei a avut o iesire de om disperat. Andrei Badin spune ca reactia sefului statului este doar o strategie electorala. Declaratii similare au avut si Sergiu Andon si Cornel Nistorescu.
XS
SM
MD
LG