Linkuri accesibilitate

Ştirea zilei


Preşedintele Traian Băsescu a declarat cu ocazia zilei naţionale a României că anul 2007 nu a fost valorificat cum trebuie în folosul românilor, iar 2008 trebuie să fie anul stabilirii strategiilor României pe termen lung.

Într-un interviu acordat postului România Actualităţi, preşedintele Băsescu a susţinut că Parlamentul a modificat Codul de procedură penală "în folosul infractorilor" şi că Guvernul a emis o ordonanţă prin care îşi protejează proprii miniştrii "presupuşi infractori" în faţa Justiţiei.

Băsescu s-a referit şi la problema Pactului naţional pentru educaţie. "Am avut un an în care disputele ne-au făcut să nu ducem la bun sfârşit propunerea de realizare a unui Pact naţional pentru educaţie. Sunt eşecurile noastre, dar trebuie să fie anul în care, şi spun acest lucru în condiţiile în care mai sunt 30 de zile până la sfârşitul anului, în care trebuie să fim conştienţi că fără reformarea clasei politice aproape că ne condamnăm evoluţia pozitivă", a spus Băsescu citat de agentia Mediafax

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG