Linkuri accesibilitate

Călin Popescu Tăriceanu susţine că PNL nu colaborează cu PSD


PD este un partid plecat din zona de stânga a politicii, cu o parte dintre membri care au fost reprezentanţi ai Partidului Comunist, care au beneficiat de avantaje în sistemul dinainte de 1990 şi care au avut relaţii cu fostul PDSR, a afirmat, sâmbătă, liderul PNL, premierul Călin Popescu Tăriceanu, intr-o emisiune la Realitatea TV. Tăriceanu a mai spus că, spre deosebire de PD, nici el şi nici membrii PNL nu colaborează cu PSD.

PNL îi cere preşedintelui suspendat Traian Băsescu să prezinte public un raport al activităţii sale ca şef al statului, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, purtătorul de cuvânt al PNL, Varujan Vosganian, citat de corespondentul MEDIAFAX. Vosganian susţine că preşedintele suspendat ar fi dator să prezinte un raport naţiunii, să arate ce a făcut în virtutea responsabilităţilor care i-au revenit.Vosganian a condamnat ultimele declaraţii ale lui Traian Băsescu, spunând că acestea ar fi adus grave prejudicii de imagine României.

Fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei a afirmat, sâmbătă, la Craiova, la mitingul de sustinere al presedintelui suspendat Traian Basescu că parlamentarii care au votat împotriva preşedintelui Traian Băsescu sunt cei care au fost “trimişi în judecată” şi care au vrut să oprească anchetele în acest fel. Monica Macovei susţine că preşedintele Traian Băsescu nu a încălcat Constituţia in activitatea sa la Palatul Cotriceni si suspendarea sa a fost dictată de parlamentarii anchetaţi.
XS
SM
MD
LG