Linkuri accesibilitate

Ştirea zilei


Partidul National Liberal a hotărât să nu comenteze deocamdată infomaţiile apărute în ultimele zile referitoare la dosare de Securitate ale unor membri ai partidului. Secretarul general al partidului, Dan Motreanu a precizat ca PNL nu va lua o decizie decit in momentul cind CNSAS a verificat intreaga lista, depusa de conducerea partidului.

Joi, intr-o conferinta de presa, deputatul liberal, Mona Musca a recunoscut ca a semnat un angajament de colaborare cu fosta securitate, la sfirsitul anilor 70, cind preda studentilor straini din Timisoara.

Preşedintele Partidului Democrat, Emil Boc a avertizat că demnitarii PD care vor fi dovediţi că au făcut poliţie politică îşi vor pierde funcţiile şi vor fi excluşi din partid.

Senatorul UDMR Frunda Gyorgy a atras atentia, într-o conferinţă de presă la Târgu Mureş, că singura sancţiune pe care o pot primi politicienii care au minţit în declaraţiile referitoare la colaborarea cu Securitatea, este votul electoratului. O raspundere penala nu ar exista pentru acest fals, a sustinut senatorul UDMR.

Podcast Politigraf

XS
SM
MD
LG