Linkuri accesibilitate

T. Basescu convoaca o comisie de analizare a plingerilor impotriva ministrului Apărării


Preşedintele Traian Băsescu a convocat, la cererea procurorului general, o comisie specială care va analiza plîngerile formulate de consilierul prezidenţial Adriana Săftoiu şi deputatul Eugen Bejinariu împotriva ministrului Apărării Naţionale, Teodor Atanasiu. Anunţul a fost făcut de purtătoarea de cuvîn a preşedinţiei Adriana Saftoiu, care a adăugat

Ministerul apărării Teodor Atanasiu, membru al Partidului Naţional Liberal, este acuzat de comunicarea unor informaţii false, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor şi abuz în serviciu contra intereselor publice.

”Ministrul apărării Teodor Atanasiu va fi judecat de persoane obediente preşedintelui Traian Băsescu”, a declarat vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, senatorul Puiu Haşotti, citat de agenţia Mediafax. În opinia lui Haşotti, acţiunea ţine de antipatia pe care şeful statului o are pentru PNL, şi nu este o coincidenţă că judecata de la Cotroceni are loc exact în aceeaşi zi în care liberalii au început strîngerea de semnături pentru retragerea trupelor româneşti din Irak.
XS
SM
MD
LG