Linkuri accesibilitate

Preşedintele PD Emil Boc critică PNL şi UDMR


Liderul PD Emil Boc a lansat, sâmbătă, un apel către liberali să se îndrepte spre adevăratele probleme ale românilor şi să lase demagogia şi a acuzat PNL de acţiuni duplicitare. Potrivit agenţiei Mediafax, preşedintele PD a criticat, la Conferinţa judeţeană pentru alegeri în organizaţia PD Mureş, comportamentul politic al colegilor de Alianţă, referindu-se la reuniunea liberalilor de la Timişoara, unde Mircea Dinescu a citit un pamflet îndreptat împotriva preşedintelui Băsescu.

Pe de altăparte, liderul PD a declarat că excesele UDMR şi ale unor lideri ai acestei formaţiuni nu pot fi tolerate. Boc s-a delîns "presiunile şi lobby-ul extern" cu care, în opinia sa, UDMR încearcă să obţină, prin mijloace externe, ceea ce nu obţine pe plan intern, referindu-se la Legea privind Statutul minorităţilor naţionale.

În altă ordine de idei, Emil Boc, a declarat că, prin protocolul pe care îl va încheia cu PRM, PSD "încurajează forţele extremiste, pe care le legitimează". Boc a acuzat PSD de "duplicitate”, arătând că, după ce a condamnat vehement orice ocazie cu care PRM a votat alături de partidele din coaliţia de guvernare, Partidul Social Democrat va semna un protocol de colaborare parlamentară cu acest partid.
XS
SM
MD
LG