Linkuri accesibilitate

Ştirea zilei


In cadrul unui miting, organizat langa monumentul lui Stefan cel Mare, liderul jurnalistilor protestatari, Corina Fusu a declarat, potrivit agenţiei BASA-press, că este nevoie de o noua lege privind instituţia publică a audiovizualului care ar asigura realmente libertatea de expresie la posturile nationale de radio si televiziune.

Fusu a mai cerut administratiei Companiei "Teleradio Moldova" sa le asigure jurnalistilor protestatari accesul la locul de munca si sa le permita acestora sa-si exercite nestingherit atributiile de serviciu.

Ea a declarat ca protestele ziaristilor vizeaza nu doar situatia de la Compania "Teleradio Moldova" ci si starea de lucruri din Transnistria. "Chemam clasa politica si societatea civila sa uite de interesele de grup sau de partid, sa puna mai presus de toate interesul national si sa se solidarizeze, atat puterea cat si opozitia, in vederea formarii unui bloc comun pentru combaterea genocidului comis de regimul Smirnov, sustinut de Federatia Rusa" - a spus Fusu.
XS
SM
MD
LG