Linkuri accesibilitate

Theodor Stolojan şi Traian Băsescu încrezători în victoria Alianţei PNL - PD la viitoarele alegeri


Vorbind la reuniunea primarilor Alianţei D.A., liderul PNL Theodor Stolojan şi-a exprimt convingerea că la 28 noiembrie " România va scăpa de cea mai coruptă conducere pe care a avut-o în ultimii 14 ani".

Co-preşedintele Alianţei a adăugat: "Trebuie să cîştigăm pentru a demonstra că şi în România este posibilă o administraţie corectă. Deficitul de performanţă de la nivelul primăriilor trebuie corectat de actualii aleşi locali ai Alianţei".

El a acuzat pe de altă parte PSD că încearcă să facă un fel de delimitare doctrinară "în sensul că Alianţa ar reprezenta dreapta, iar ei stînga. Este o delimitare falsă, o capcană pentru acapararea electoratului. Alianţa reuneşte aşteptările oamenilor atît de centru-stînga, cît şi de centru-dreapta".

La rîndul său, Traian Băsescu a declarat, citat de Mediafax, că "după 14 ani de Românie iliesciană, 28 noiembrie 2004 trebuie să fie ziua în care românii să fie convinşi că a venit pentru prima dată vremea lor. Timp de 14 ani, şmecheri din linia a doua a PCR au guvernat ţara. Fie că au fost rejectaţii lui Ceauşescu, fie că vorbim de echipa de şmecheri din Primăverii, ei au distribuit discreţionar puterea".
XS
SM
MD
LG