Linkuri accesibilitate

Theodor Stolojan şi Traian Băsescu încrezători în victoria Alianţei PNL - PD la viitoarele alegeri


Vorbind la reuniunea primarilor Alianţei D.A., liderul PNL Theodor Stolojan şi-a exprimt convingerea că la 28 noiembrie " România va scăpa de cea mai coruptă conducere pe care a avut-o în ultimii 14 ani".

Co-preşedintele Alianţei a adăugat: "Trebuie să cîştigăm pentru a demonstra că şi în România este posibilă o administraţie corectă. Deficitul de performanţă de la nivelul primăriilor trebuie corectat de actualii aleşi locali ai Alianţei".

El a acuzat pe de altă parte PSD că încearcă să facă un fel de delimitare doctrinară "în sensul că Alianţa ar reprezenta dreapta, iar ei stînga. Este o delimitare falsă, o capcană pentru acapararea electoratului. Alianţa reuneşte aşteptările oamenilor atît de centru-stînga, cît şi de centru-dreapta".

La rîndul său, Traian Băsescu a declarat, citat de Mediafax, că "după 14 ani de Românie iliesciană, 28 noiembrie 2004 trebuie să fie ziua în care românii să fie convinşi că a venit pentru prima dată vremea lor. Timp de 14 ani, şmecheri din linia a doua a PCR au guvernat ţara. Fie că au fost rejectaţii lui Ceauşescu, fie că vorbim de echipa de şmecheri din Primăverii, ei au distribuit discreţionar puterea".

Podcast Politigraf

XS
SM
MD
LG