Linkuri accesibilitate

Ştirea zilei


În comunicat se spune că Ambasada Marii Britanii, a Franţei, Germaniei, Poloniei, a Ungariei şi a Statelor Unite ale Americii, ambasada României şi reprezentantul Consiliului Europei, precum şi rezidentul Fondului Monetar Internaţional şi cel al Băncii Mondiale au luat act cu îngrijorare de decizia Companiei Moldtelecom de a deconecta canalele de telecomunicatii ale Companiei Megadat.Com.

Potrivit comunicatului, afirmatiile de incalcare a procedurilor de inregistrare par sa nu justifice decizia de a stopa functionarea unei companii private.

Ambasadorii solicită Companiei Moldtelecom si autoritatilor responsabile să reexamineze decizia in cauza. Acest lucru, în opinia lor, are o importanta majora in contextul onorarii angajamentelor autoritatilor publice din Republica Moldova de a respecta normele si valorile Europene.

Amabsadorii îşi exprimă convingerea că reexaminarea deciziei de deconectare a companiei Megadat.com va contribui la ameliorarea climatului de afaceri din Republica Moldova, care este una dintre conditiile fundamentale pentru functionarea eficienta a economiei de piata.
XS
SM
MD
LG