Linkuri accesibilitate

PNŢCD respinge ideea suspendării negocierilor de aderare la UE


PNŢCD este în dezacord cu poziţia europarlamentarului olandez Arie Oostlander privind suspendarea negocierilor de aderare a României la UE - a declarat, sîmbătă, preşedintele partidului, Victor Ciorbea.

Victor Ciorbea a declarat, după cum relatează agenţia Mediafax, că PNŢCD a fost întodeauna pentru integrarea României în structurile europene şi euro-atlantice, adăugînd că "numai cineva de rea credinţă ar putea să aibă îndoieli privind demersurile noastre pentru integrarea României în UE".

El a adăugat că în cursul săptămînii viitoare va participa la Congresul Partidului Popular European (PPE) unde va avea întîlniri şi cu delegaţia olandeză şi va expune "necesitatea şi utilitatea" continuării negocierilor de aderare.

Victor Ciorbea a subliniat că nu numai europarlamentarul olandez Arie Oostlander, membru al grupului popular, a propus suspendarea negocierilor de aderare, ci că această poziţie este sprijinită şi de raportorul Parlamentului European pentru România, Emma Nicholson of Winterbourne, care face parte din grupul liberal.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG