Linkuri accesibilitate

Theodor Stolojan: Alianţa PNL-PD va cîştiga alegerile în oraşele mari


Preşedintele PNL, Theodor Stolojan, a declarat că desemnarea de către PD a premierului, în cazul în care alianţa celor două partide va cîştiga alegerile, este doar "o variantă de lucru".

Vorbind în cadrul unei conferinţe de presă la Iaşi, Stolojan a spus că în cazul în care alianţa va cîştiga alegerile premierul va fi desemnat în funcţie de discuţiile dintre liderii celor două partide. Stolojan a adăugat că nu este neapărată nevoie să meargă în tandem cu o persoană desemnată de PD pentru postul de prim-ministru.

Referitor la alegerile locale, Stolojan consideră că Alianţa PNL-PD va cîştiga alegerile în oraşele mari şi în mai multe oraşe reşedinţă de judeţ cu un scor de cel puţin 30%, aşa cum are şi alianţa în sondaje.

"Echipa care coordonează campania pentru alegerile locale va trebui să discute cu unele judeţe în care nu sînt definitivate candidaturile. Pînă la sfîrşitul lui februarie vom stabili şi cu PD unde mergem pe liste comune", a mai spus Stolojan.

Potrivit agenţiei Mediafax, liderul PNL a ţinut să precizeze că validarea candidaturii sale la Preşedinţie a fost amînată pentru că nu au putut veni la Iaşi toţi liderii de filiale.
XS
SM
MD
LG