Linkuri accesibilitate

Bogdan Niculescu Duvăz nu împărţăşeşte scepticismul lui Jonathan Scheele


Purtătorul de cuvînt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz a afirmat că PSD nu împărtăşeşte scepticismul şefului Delegaţiei Comisiei Europene la Bucureşti, Jonathan Scheele, referitor la faptul că în anul electoral nu se vor face reforme în domeniul administraţiei şi al justiţiei.

"Declaraţiile lui Scheele nu le cataloghez, dar cred că dovedesc un oarecare scepticism pe care nu-l împărtăşim. Nu ne îngrijorează aceste declaraţii pentru că nu domnul Scheele decide dacă România va intra sau nu în UE” - a afirmat Duvăz.

Potrivit agenţiei Mediafax, Duvăz a mai spus că PSD a cerut opoziţiei să nu facă subiect electoral din reformele necesare pentru integrare. "Noi am făcut apel pe toate căile, inclusiv la toate întîlnirile pe teme de integrare, de a nu face din temele de integrare teme electorale” - a arătat Duvăz.

Şeful Delegaţiei Comisiei Europene la Bucureşti, Jonathan Scheele, a declarat, marţi, în cadrul unei întîlniri cu oameni de afaceri britanici din România, că este clar că putem uita de problema administraţiei publice într-un an electoral. În cel mai bun caz, va fi posibilă pregătirea reformei în administraţia publică".
XS
SM
MD
LG