Linkuri accesibilitate

Ştirea zilei


"Nu cred că trebuie să-i forţăm mîna lui Băsescu să zică dacă va candida sau nu la Primăria Capitalei. Mai întîi trebuie luată o decizie de către conducerea Alianţei, la nivelul Bucureştiului, iar aceasta să fie în concordanţă cu hotărîrea politică a conducerii centrale a Alianţei" - a spus Nicolăescu.

El s-a declarat plăcut surprins de declaraţiile date, în ultimele zile, de liderul PD, pe această temă, considerînd că Băsescu a reuşit să clarifice situaţia. Potrivit protocolului dintre PNL şi PD, desemnarea candidatului Alianţei pentru Primăria Capitalei se va face în primul rînd în funcţie de sondajele de opinie.

Liberalii şi democraţii au stabilit că persoana cu cea mai mare audienţă în sondaje va candida, din partea PNL-PD, la postul de primar general. Conform unor surse din PNL, toate sondajele de opinie realizate pînă acum arată că preşedintele PD este favorit pentru cîştigarea fotoliului de primar al Capitalei.

În aceste condiţii, liberalii au hotărît deja să-l susţină pe liderul PD pentru Primăria Capitalei, excluzînd astfel lansarea tandemului Stolojan-Băsescu, la alegerile generale.
XS
SM
MD
LG