Linkuri accesibilitate

Suspendarea a 6 zboruri Air France Paris-Los Angeles


Compania Air France a anulat şase zboruri pe ruta Paris-Los Angeles, din cauza temerilor în legătură cu existenţa unui pericol de atac terorist. Autorităţile franceze au dispus anularea curselor unor avioane care urmau să decoleze ieri şi astăzi, după ce ambasada americană de la Paris avertizase că unii pasageri ar putea folosi respectivele avioane pentru atacuri teroriste.

Ministerul francez de Interne a făcut cunoscut că unii dintre pasagerii care urmau să călătorească cu avioanele programate să decoleze ieri au fost interogaţi, dar că nu s-au găsit indicii că ei ar putea avea legături cu terorismul. Nu a fost arestat nici un pasager.

În Statele Unite au fost intensificate măsurile de supraveghere a tuturor curselor aeriene care urmează să aterizeze pe aeroporturi americane. Duminică, guvernul american a ridicat nivelul alertei antiteroriste la o treaptă sub nivelul maxim, şi a anunţat că deţine informaţii că extremişti plănuiesc atacuri care să egaleze sau depăşească în amploare atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, de la New York şi Washington.
XS
SM
MD
LG