Linkuri accesibilitate

Traian Băsescu consideră ridicolă cucernicia de Crăciun propusă de premierul Năstase


Liderul PD Traian Băsescu consideră "ridicolă" cererea lui Adrian Năstase privind renunţarea la disputele politice în perioada sărbătorilor de iarnă şi respinge instituirea unui asemenea armistiţiu.

"Adrian Năstase nu se poate aştepta la un armistiţiu în timpul căruia să nu-i mai spunem că reprezintă vîrful piramidei corupţiei în România. Din punctul de vedere al PD şi al meu personal, Adrian Năstase nu va avea cum să aibă linişte" - a declarat Traian Băsescu.

Liderul democrat susţine că Adrian Năstase este “probabil suficient de robust ca să fie liniştit de sărbători chiar dacă Guvernul său este etichetat ca fiind corupt", în timp ce "pensionarii au pensia mai mică decît factura la întreţinere, ţăranii sînt săraci lipiţi pămîntului, iar generaţii de tineri nu ştiu care le este viitorul în România".

Preşedintele PSD Adrian Năstase a adresat azi partidelor politice o scrisoare deschisă în care propune ca în luna decembrie să fie "pusă între paranteze disputa politică" şi să fie "un moment de reflecţie" asupra a ceea ce este de făcut anul următor.
XS
SM
MD
LG