Linkuri accesibilitate

AP: PSD va scuti de datorii pe beneficiarii privatizarilor din decembrie 2001 încoace


Guvernul Năstase pregăteste în secret o Ordonanţă de Urgenţă prin care să scape de datorii clienţii politici ai PSD. Această afirmaţie aparţine lui Nicolae Cirică, membru în Biroul Execuitv al Acţiunii Populare.

Potrivit lui Nicolae Cirică, Ovidiu Muşetescu, preşedintele Autorităţii pentru Privatizarea si Administratia Participaţiilor Statului (APAPS) a semnat un document confidential intitulat Memorandum privind necesitatea adoptării unor măsuri speciale pentru finalizarea privatizării societăţilor comerciale aflate în portofoliul APAPS si consolidarea unor privatizări efectuate anterior.

Acest document reprezinta, în opinia reprezentantului Acţiunii Populare, proiectul unei Ordonanţe de Urgenţă care va fi adoptată de guvern pînă la sfîrşitul acestui an, care urmează să fie prezentată drept o modalitate de accelerare a privatizării.

În realitate, susţine reprezentantul Acţiunii Populare, scopul ei este acela de a scuti de datorii pe beneficiarii privatizarilor din decembrie 2001 încoace. Iar din decembrie 2001 încoace, privatizarile au fost facute doar de PSD.

Purtăroarea de cuvînt a guvernului Năstase Despina Neagoe a declarat Europei Libere că a aflat abia astăzi de existenţa unui astfel de proiect de ordonanţă, dar că el nu a ajuns încă la guvern, şi din acest motiv nu îl poate comenta.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG