Linkuri accesibilitate

Ştirea zilei


El a arătat că în locul lui Hildegard Puwak şi a lui Mircea Beuran vor fi numiţi interimar pentru 45 de zile Vasile Puşcaş şi Ionel Blănculescu, dar nu a exclus posibilitatea teoretică ca, după expirarea acestui timp, Puwak şi Beuran să fie din nou cooptaţi în Executiv dacă îşi rezolvă problemele pe care le au.

Primul-ministru a precizat că Vasile Puşcaş a fost numit interimar la Ministerul Integrării Europene deoarece acestuia, ca negociator şef al României în relaţia cu UE, îi va fi simplu să-şi extindă competenţele pe problemele acestui minister. Eugen Bejenariu, actualul director al RA-APPS a fost numit ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului, în locul lui Şerban Mihăilescu.

PNŢCD consideră că prin demisia celor trei miniştri Guvernul a recurs la identificarea unei alte teme, pentru a trece în umbră ceea ce s-a întîmplat la referendum - a afirmat vicepreşedintele PNŢCD Teodor Morariu, citat de Mediafax. Iar preşedintele ţarăniştilor, Victor Ciorbea a comentat deciziile spunînd: "Mai bine mai tîrziu decît niciodată".

Podcast Politigraf

XS
SM
MD
LG