Linkuri accesibilitate

Replica lui Mircea Dinescu la atacul furibund al liderului PSD Gorj Mischie


Mircea Dinescu a declarat că nu este surprins de felul în care a fost atacat de liderul PSD Gorj, Nicolae Mischie, avînd în vedere modul "golănesc" de a face propagandă Constituţiei.

"Din păcate nu eu sînt bolnav, ci ţara asta în care trăim. Cei care ne conduc acum nu sînt doctorii acesteia. Eu vorbesc în numele unei Românii reale, în timp ce ei trăiesc într-o Românie ireală" - a spus Dinescu, după ce Mischie l-a catalogat ca fiind "bolnav din naştere", "dement", care "o ia razna deseori", după ce a afirmat la o emisiune televizată că nu se va prezenta la referendumul pentru modificarea Constituţiei.

Mircea Dinescu consideră că majoritatea celor care sînt acum la putere sînt "crescuţi la şcoala de partid a lui Ion Iliescu", iar pentru noua Constituţie "sînt folosite aceleaşi metode de propagandă ca şi în trecut, aceleaşi mijloace de îndobitocire".

Dinescu spune că în campania pentru Constituţie este vorba despre demagogia cunoscută, care nici măcar nu îl mai surprinde. "Faptul că eu îmi permit să spun ceea ce gîndesc i-a supărat pe aceşti oameni. Ăsta e nivelul la care se află politica românească" - a comentat Mircea Dinescu.
XS
SM
MD
LG