Linkuri accesibilitate

Ştirea zilei


purtătorul de cuvînt al PNL, citat de agenţia Mediafax. "Lipsa de eleganţă şi de inspiraţie, pretinsa analiză politică şi limbajul de Ferentari folosit de PSD arată că partidul de guvernămînt nu mai are nimic de spus în politica românească şi apelează la atacuri la persoană" - a mai spus Nicolăescu, care susţine că e "deplorabil" ca un partid aflat la putere să se "secătuiască" aşa de mult din punct de vedere intelectual.

PSD consideră că alianţa PD-PNL reprezintă un regres în viaţa publică din România, fiind de fapt o refacere a CDR, care a rămas în memoria românilor drept motorul unei guvernări dezastruoase, a declarat secretarul general al PSD Dan Matei Agathon.

La rîndul său, purtătorul de cuvînt al PSD Bogdan Niculescu Duvăz a apreciat că limbajul folosit de partidele din noua alianţă este asemănător cu cel al PRM.

În replică, liderul PD Traian Băsescu spune că aprecierile formulate de Dan Matei Agathon şi Bogdan Niculescu Duvăz la adresa alianţei PD-PNL demonstrează "furia şi degringolada din PSD".

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG