Linkuri accesibilitate

Avertisment la adresa Antenei C legat de emisiunea Hyde Park: nocturnă şi slobodă la gură (to say nothing of the English name)


Consiliul Coordonator al Audiovizualului de la Chişinău a avertizat public postul de radio Antena C, in legatura cu “nenumarate incalcari grave ale Constitutiei Republicii Moldova si Legii audiovizualului”. Potrivit membrilor Consiliului, in cadrul emisiunii nocturne “Hyde Park”, realizata de jurnalistul Oleg Brega, sunt exprimate opinii care atenteaza la statalitatea republicii, provoaca ura interetnica, precum si instigari la violenta.

Potrivit deciziei de astazi, in cazul in care conducerea postului de radio Antena C nu va intreprinde masuri pentru a inlatura neregulile semnalate, consiliul coordonator va recurge la alte metode de sanctionare prevazute de legislatie. 3 membri ai consiliului au votat pentru retragerea licentei de emisie postului Antena C si sistarea activitatii acestuia.

Aceasta propunere insa nu a intrunit numarul necesar de voturi. Prezent la sedinta de astazi, directorul de la Radio Antena C, Ion Bunduchi, a spus ca desi are unele deficiente, emisiunea Hyde Park este una buna.
XS
SM
MD
LG