Linkuri accesibilitate

SIS va cere sancţionarea Antenei C pentru difuzarea opiniilor exprimate în cadrul emisiunii interactive Hyde Park


Serviciul de Informatii si Securitate de la Chisinau a anuntat ca persoanele care si-au facut publice opiniile in cadrul emisiunii interactive "Hyde Park" de la postul de la Radio Antena C nu se fac vinovate de incalcarea normelor legale.

Ofiterul de presa al serviciului special moldovean, Vitalie Burzacovschi a declarat ca acestor persoane au fost chestionate de angajatii Serviciului de Informatii si Securitate, fara a li se intenta dosare penale deoarece lipsesc obiectul si subiectul infractiunii.

Cu toate acestea, Vitalie Burzacovschi sustine ca ascultatorii postului de radio Antena C ar fi facut declaratii indreptate impotriva statalitatii moldovene, au incitat la violente si la ura interetnica.

Ofiterul de presa al Serviciului de Informatii si Securitate a declarat ca materiale acumulate de serviciul special vor fi expediate procuraturii si Consiliului Coordonator al Audiovizualului pentru a sanctiona postul de radio Antena C in legatura cu opiniile exprimate de ascutatori in cadrul emisiunii interactive "Hyde Park".
XS
SM
MD
LG