Linkuri accesibilitate

Octav Cozmîncă într-o fază febrilă de restructurări preconizate: comasarea ministerelor, demiterea prefecţilor ineficienţi


Prefecţii ineficienţi vor fi schimbaţi. Acest anunţ care a mai fost făcut de reprezentanţii partidului de guvernămînt, a fost reluat ieri de Octav Cozmîncă, ministrul administraţiei publice. Activitatea prefecţilor, subprefecţilor şi a secretarilor de stat va fi evaluată în perioada imediat următoare şi în funcţie de îndeplinirea criteriilor de performanţă, Biroul Executiv al PSD, care se va întruni la mijlocul lunii februarie, va recomanda guvernului să adopte anumite măsuri pe linie guvernamentală, a spus ministrul de resort.

Ministrul administraţiei publice locale a mai vorbit ieri la Suceava şi despre o eventuală restructurare a guvernului prin restrîngerea numărului de ministere de la 24 la 17. Din declaraţiile făcute de Octav Cozmîncă nu rezultă însă dacă acest proiect de restructurare va fi pus în practică înainte de alegerile generale din 2004. Observatorii notează, însă, că aceste declaraţii ar putea fi nesatisfăcătoare pentru şeful statului care a cerut în mai multe rînduri cabinetului Năstase să devină mai eficient.
XS
SM
MD
LG