Linkuri accesibilitate

Examen de preselecţie pentru locuri de muncă sezonieră în Italia


Oficiul pentru Migraţia Forţei de Muncă anunţă că peste trei sute de români vor putea lucra pe litoralul italian, în următorul sezon estival, dacă vor trece examenul de preselecţie care va avea loc peste o săptămînă.

Cele 350 de locuri de muncă vor fi asigurate în hoteluri din zona litorală a provinciei Udine - Italia, contractele urmînd să fie încheiate în perioada mai - septembrie 2003. Românii selectionaţi vor fi angajaţi cu contract de muncă sezonier, salariul net lunar fiind între 770 şi 900 euro. Cazarea şi masa vor fi gratuite.

Oferta de muncă se adresează persoanelor cu experienţă în domeniul gastronomic şi hotelier, cu cunoştinţe minime de limba italiană, iar preselecţia va avea loc în perioada 14 - 16 ianuarie 2003 la sediul Oficiului pentru Migraţia Forţei de Muncă.

Această preselecţie face parte din proiectul pilot de selecţie şi formare profesională în cele două domenii, organizat de Oficiului pentru Migraţia Forţei de Muncă în colaborare cu reprezentantul permanent în România al Regiunii Friuli Venezia
XS
SM
MD
LG