Linkuri accesibilitate

Ştirea zilei


acesta este meritul întregii clase politice şi al societăţii româneşti. Corina Creţu a insitat asupra faptului că atribuţiile constituţionale nu permit şefului statului să atribuie calificative unui partid sau unui grup parlamentar, lucru pe care-l poate face doar electoratul.

Precizările Cotroceniului au urmat unor afirmaţii făcute de deputatul PSD Radu Podgoreanu potrivit căruia mulţi parlamentari ai partidului de guvernămînt “au trăit o insatisfacţie “ deoarece preşedintele Iliescu, în discursul său din parlament consacrat invitaţiei de aderare la Nato nu a scos în evidenţă contribuţia grupurilor parlamentare PSD la decizia de la Praga.

A fost pentru prima oară cînd din rîndul parlamentarilor PSD s-a formulat o critică la adresa preşedintelui Iliescu. Şi tot în premieră, un lider PSD a admis că există o competiţie în partid între Ion Iliescu şi Adrian Năstase. Secretarul general al PSD Cozmin Guşă a declarat, marţi, că el “crede în validitatea acestei teorii” şi că avantajele acestei competiţii “constau în prezenţa mai multor lideri în partid”.

Podcast Politigraf

XS
SM
MD
LG