vineri, august 22, 2014 Ora Locală 04:57

Moldova

Plânge puşcăria…

Semne că vor fi băgaţi în puşcărie marii escroci nu prea există. Păi, cît mai trebuie să aşteptăm, stimaţi conducători şi judecători? Mai mult

Astăzi în Moldova și în lume

Biroul pentru Relații cu Diaspora lansează tabăra de vară DOR de la Costești, la Bruxelles experți UE discută din nou despre impactul sancțiunilor impuse de Rusia, În Federația Rusă se sărbătorește Ziua Drapelului. Mai mult

Valeriu Chiveri: „Încercăm să fim cât mai deschiși cu partenerii noștri de la Moscova”

Valentina Ursu în dialog cu ministrul adjunct de externe al Moldovei în contextul vizitei la Chișinău a vicepremierului rus Dmitri Rogozin. Mai mult

Alte articole

Moldova în imagini

Javascript nu este în funcţiune sau aveţi o versiune veche Adobe Flash Player. Descarcă ultima versiune Flash playerr
Rogozin întâmpinat cu proteste la Chişinăui
X
21.08.2014
Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a fost întâmpinat cu proteste la Chișinău. Membri PL și ai mișcării Antimafie au venit la Aeroport ca să spună că vicepremierul rus nu este un oaspete dorit în R. Moldova. Delegația rusă însă a ocolit ieșirea principală și nu a dat ochii cu protestatarii.
Video

Video Rogozin întâmpinat cu proteste la Chişinău

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a fost întâmpinat cu proteste la Chișinău. Membri PL și ai mișcării Antimafie au venit la Aeroport ca să spună că vicepremierul rus nu este un oaspete dorit în R. Moldova. Delegația rusă însă a ocolit ieșirea principală și nu a dat ochii cu protestatarii.
Video

Video 18 vise pe podium

18 tinere cu dizabilități și boli incurabile au fost modele pentru o zi, și au prezentat frumusețea din spatele aparențelor. DARE Social Fashion Show este primul eveniment caritabil de modă dedicat femeilor cu dizabilități locomotorii și cu boli incurabile din R.Moldova.
Galerie foto

Galerie foto Primul Festival etno-balcanic din R, Moldova

Zeci de meşteri populari, interpreţi şi sute de vizitatori au trecut poarta Complexului Cultural Vatra, la primul Festival Etno-Balcanic din Republica Moldova.
Galerie foto

Galerie foto Check-in Moldova

Сheck-in Moldova sunt imagini din viaţa unei ţări mici, episoade ale realităţii moldovene – familiare şi, totodată, nebănuite, pentru locuitorii ţării şi pentru străini. Nu este un ghid glamour. Sunt ilustrate la istoria de azi a Moldovei care vor deveni foarte curând doar amintiri.
Video

Video Ritmuri din Balcani

Centrul Cultural Vatra a organizat Festivalul Etno-Balcanic. Evenimentul a reunit diverse trupe și ansambluri folclorice, meșteri populari, și bucătrie tradițională.
Video

Video Taraba din fața ambasadei

Membrii asociației „Mișc Lumea” au organizat un flash-mob în fața ambasadei ruse. Ei au ilustrat relația între producătorii moldoveni de fructe și legume și autoritățile din Rusia. Potrivit scenariului, Vladimir Putin, după ce se sufocă cu un măr rusesc, este salvat de fructele moldovenești.
Video

Video Flash mob „clasic”

Trecătorii din centrul capitalei moldovene au fost îndemnați să ia bagheta de dirijor și să conducă „Chisinau Youth Orchestra”. Muzicienii au interpretat Uvertura din Nunta lui Figaro de Mozart.
Video

Video Brutăria care coace pâine ca la bunica

Au început să facă păine ecologică pentru copiii lor, apoi au făcutdin asta o afacere de succes. Soții Diana și Ion Ribca din Gura Bîcului, Anenii-Noi, coc pâine ca la bunica, cum zic ei. Toate ingredientele sunt naturale, iar procesul de producere e aproape în totalitate manual.
Video

Video În fiecare duminică: Punct și de la capăt

O ediție în limba rusă cu Natalia Morari și invitatul ei politologul Stanislav Belkovski în direct de la Moscova.
Video

Video O vizită americană într-o livadă de mere model

Kara McDonald, însărcinata cu afaceri ad interim din cadrul Ambasadei SUA la Chişinău, a vizitat livada de mere din Sirota, Orhei.

Alte articole

Moldova a renunţat la „pârghia” tranzitului de gaze?

Fostul şef al ANRE, Victor Parlicov, spune că modificările la legea privind gazele naturale vor avea un impact negativ asupra consumatorilor moldoveni.
Mai mult

Cum manipulează opinia publică unele instituţii media din Moldova

Un nou raport de monitorizare realizat de Asociaţia Presei Independente.
Mai mult

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul Naţional”

Invitata rubricii este Mariana Raţă, redactor-şef adjunct al „Ziarului National”.
Mai mult

Orașe fără cărți

Se vorbește puțin, aproape deloc, în Republica Moldova despre nevoia de lectură, despre rolul formator al literaturii artistice, al cărții în general.
Mai mult

Cum sînt duși „oficial” în ispită funcționarii publici din R. Moldova

Centrul Naţional Anticorupţie de la Chișinău a început testarea integrităţii profesionale a persoanelor cu slujbă la stat.
Mai mult

Presa din R.Moldova continuă să caute explicaţii şi mize contrare scopurilor declarate ale vizitei lui D Rogozin la Chișinău

Rusia a fost şi rămâne principalul investitor străin în economia R. Moldova (Ion Preașcă/Adevărul).
Mai mult

Alimentara din satul uitat

Mereu li se dă oamenilor bonul de casă. Asta nu e alimentara din blocul meu de la Botanica…
Mai mult

Astăzi în Moldova și în lume

Dmitri Rogozin la Chișinău, ambasadorul american William Moser se întâlnește cu un grup de eleve din satul Ștefănești, Premiul Libertăţii IDIS, premierul georgian Irakli Garibașvili în Armenia
Mai mult

Premiul Naţional şi finaliștii ediţiei 2014

Distincția, ca multe altele care vizitează elitele, a avut un debut controversat - și controversată a rămas până acum.
Mai mult
Alte articole


http://www.revista22.ro/