joi, februarie 11, 2016 Ora Locală 06:29

  PODCAST

  Abonaţi-vă la Podcasturile Europei Libere pentru a primi în mod automat fişiere audio. Acestea pot fi ascultate la computer sau încărcate pe orice player portabil.

  Infornaţii suplimentare la Cum pot folosi podcasturile?

  Jurnal de Corespondent

  Jurnal de Corespondent. Corespondenţii Europei Libere relatează zilnic din capitalele lumii, la pima oră a dimineții, despre evenimente politice, problemele cotidiene, evenimentele culturale de cel mai mare interes.


  Lovitură Liberă

  Lovitură Liberă. O rubrică săptămînală, în fiecare joi seara, cu Traian Ungureanu, care comentează cele mai interesante evoluții din lumea sportului.


  Realitatea cu amănuntul

  Realitatea cu amănuntul. În fiecare dimineață, la ora 7:00, scriitorul Iulian Ciocan comentează pe marginea unor realități cotidiene din viața socială și politică din R. Moldova.


  Dicționar European

  Dicţionar European. Ce este Uniunea Europeană, cum funcţionează instituțiile ei, care este legislația comună statelor membre și cum este văzută R. Moldova. Acestea sînt o parte a întrebărilor la Europa Liberă încearcă să răspundă în fiecare vineri seara.


  Agendă culturală

  Agenda culturală. O rubrică dedicată evenimentelor culturale la zi, prezentate si ilustrate suplimentar cu galerii foto,video și extrase muzicale de corespondenţii Europei Libere.


  Cultură şi politică

  Cultură şi politică În fiecare miercuri seară Victor Eskenasy relatează despre un eveniment cultural, în care de cele mai multe ori cultura și politica se împletesc. Din sumar: artă și politică în istoria secolului al XX-lea, criza actuală a instituţiilor culturale în Est și Vest, cărți și expoziții aflate în actualitatea românească și internațională.


  Dicţionar de sunete

  Dicţionar de sunete. O rubrică realizată de Lucian Ștefănescu, în fiecare luni dimineaţa la ora 7:00, iar seara la ora 21:00 în emisiunea Sinteza Zilei, și care vă informează permanent despre ultimele curente muzicale și apariții pe disc.


  Cartea la pachet

  Cartea la pachet. O rubrică realizată de scriitorul și editorul Emilian Galaicu-Păun, care citeşte mult şi cu plăcere, împărtășindu-vă impresiile sale în fiecare luni seară, la ora 19:00; o ocazie de a descoperi autori și cărți de mare interes.


  Приднестровские диалоги

  Приднестровские диалоги: самые важные события недели на обоих берегах Днестра.


  Moldova la ora 7

  Ştiri, interviuri, analize. Programul care stabileşte agenda zilei și în care puteți asculta, între altele, rubrica lui Iulian Ciocan, „Realitatea cu amănuntul" şi „Jurnalul de corespondent", semnat de colaboratorii din străinătate ai Europei Libere.


  La sfîrşit de săptămînă cu Europa Liberă

  Un program realizat de Valentina Ursu: reportaje, interviuri, voci din ţară despre una din temele de actualitate ale săptămînii. In fiecare sîmbătă, un invitat al Europei Libere semnează „Jurnalul săptămînal”.


  Punct şi de la capăt

  O discuţie la masa rotundă, pe teme de actualitate, găzduită și realizată de Vasile Botnaru.


  Dis de dimineață cu EL la Retro FM

  Ştiri, informaţii, interviuri, corespondenţe. De luni până vineri de la ora 6.30 la 6.45.

  Pagina RSS. Principalele servicii

  PodcastRSSTelefon mobil

  În exclusivitate