Linkuri accesibilitate

Participanți la programul Václav Havel Journalism Fellowship la Washington DC

În perioada 13-19 aprilie, șase participanți la programul Václav Havel Journalism Fellowship, destinat ziariștilor din Europa de Est și Rusia, au făcut o vizită de studii la Washington DC.

Václav Havel Journalism Fellowship este un program destinat jurnaliștilor din Europa de Est și Rusia, în cadrul căruia participanții au ocazia să capete mai multă experiență în domeniu, alături de profesioniștii de la RFE/RL de la sediul din Praga și muncind în birourile locale. Pentru 2014-2015, au fost selectați jurnaliști din Republica Moldova, Ucraina, Belarus, Georgia, Azerbaidjan și Rusia.

În perioada 13-19 aprilie, cei șase participanți au făcut o vizită de studii la Washington DC, în cadrul căreia s-au întâlnit cu oficiali americani, lideri de opinie, reprezentanți ai unor ONG-uri pentru drepturile omului, instituții media și studenți de la universitățile Georgetown și Maryland.

Programul este organizat în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe din Cehia, finanțat și sprijinit de ONG-ul Prague Freedom Foundation (PFF), alături de fundația Vize97.

Încarcă mai mult

16x9 Image

Natalia Sergheev

Natalia Sergheev, jurnalistă multimedia din echipa Europei Libere la Chișinău, una din prezentatoarele emisiunii matinale „Moldova la ora 7” și realizatoare de documentare video pentru „Pur și Simplu”. 

XS
SM
MD
LG