How to Listen

Radio Free Europe / Radio Liberty broadcasts in 28 languages. Most of our programs are available on FM and medium-wave frequencies of local radio stations in the countries of our broadcast area. If you are having problems listening to programs on the internet, please read our technical help documentsâmbătă, aprilie 30, 2016 Ora Locală 02:34

  O săptămînă în imagini

  Published 25.11.2012


  Cîteva din cele mai relevante fotografii realizate în spațiul în care transmite Radio Europa Liberă/Radio Libertatea.

  1

  Copii pakistanezi îndreptîndu-se spre școală în satul Kasab.

  2

  Musulmani șiiți și suniți în Pakistan la funeraliile victimelor ultimului val de violențe ce au afectat ambele comunități. (AFP/Farooq Naeem)

  3

  Civili israelieni pe un deal din localitatea Sderot, privind tirul a două rachete palestiniene trase asupra sudului Israelului, înainte de încetarea focului, la 21 noiembrie. (Reuters/Yannis Behrakis)

  4

  Ambulanțe pakistaneze în drum spre locul celei de-a doua explozii cu bombă petrecute la Karachi, la 21 noiembrie. (Reuters)

  5

  Artistul indian Sudarshan Patnaik și sculptura lui în nisip reprezentîndu-l pe Mohammad Ajmal Kasab, singurul supraviețuitor dintre atacatorii teroriști, responsabili de atacul de la Mmbai, în care au fost ucise 166 de persoane. (Reuters)

  6

  Varșovia sub fog, vedere aeriană. (Reuters/Mateusz Olszowy)

  7

  Oleg Orlov, directorul organizației ruse Memorial, pentru apărarea drepturilor omului, în fața sediului acesteia, vandalizat cu grafitti și inscripții de genul „Agent străin. Iubește SUA”

  8

  Refugiați afgani reveniți din Pakistan, asistînd la un program de informare organizat la Centrul ONU de înregistrare, din provincia Jalalabad.  (Reuters/Parwiz)

  9

  Soldați israelienei religioși, rugîndu-se dimineața, lîngă un depozit de obuze, amplasat în apropierea frontierei cu Fâșia Gaza. (AFP/Menahem Kahana)

  10

  Vedere generală a birourilor administrației palestiniene din Gaza, distruse de un raid aerian al forțelor israeliene. (Reuters/Mohammed Salem)

  11

  Secretarul general al Ligii Arabe, Nabil Elaraby și liderul organizației Hamas,  Ismail Haniyah în vizită la un spital din Gaza, privind un copil despre care mediile de informare palestiniene au afirmat că a fost rănit în raidurile aviatice israeliene. (AFP/Ahmed Zakot)

  12

  Palestinieni adunați în jurul rămășițelor unui automobil distrus de o rachetă israeliană. (Reuters/Ali Hassan)

  13

  Copii la un orfelinat din Kandahar, Afganistan. Două decenii de război au făcut ca aproximativ un milion de copii să rămînă orfani. (AFP/Mamoon Durrani)

  14

  Vedere aeriană a bazei militare francez Nijrab din provincia Kapisa, în Afganistan. (AFP/Joris Fioriti)

  15

  Militari afgani în așteptarea ceremoniei de preluare a misiunii de la forțele franceze staționate în baza militară de la Nijrab î provincian Kapisa. (Reuters/Eric Gaillard)

  16

  Copii afgani jucînd fotbal pe înălțimile de la Kabul. (Reuters/Mohammad Ismail)

  17

  O credincioasă Hindu rugîndu-se în timpul Festivalului religios Chhat Puja de la Mumbai, India. (Reuters/Vivek Prakash)

  18

  Tineri din Ashkelon, Israel, privind sistemul anti-rachetă israelian Iron-Dome în acțiune împotriva tirurilor palestiniene. (RIA Novosti/Andrey Stenin)

  19

  Un militar francez în timpul unei misiuni de supraveghere pe Valea Kapisa din Afghanistan.

  20

  Vedere aeriană a capsuleui spațiale Soyuz TMA-05M la revenirea pe pămînt cu trei dintre membrii echipajului Misiunii Spațiale Internaționale, la Arkalyk, Kazakhstan.

  21

  Președintele Barack Obama o îmbrățișează pe militanta Aung San Suu Kyi în timpul vizitei la reședința acesteia, la Rangoon, în Myanmar.