How to Listen

Radio Free Europe / Radio Liberty broadcasts in 28 languages. Most of our programs are available on FM and medium-wave frequencies of local radio stations in the countries of our broadcast area. If you are having problems listening to programs on the internet, please read our technical help documentmiercuri, mai 04, 2016 Ora Locală 02:57

  O săptămînă în lume și în fotografii

  Published 04.11.2012


  Unele din cele mai sugestive ilustrații de presă ale săptămînii încheiate.

  1

  Președintele Barack Obama la Liceul din Springfield înn Ohio, în campanie electorală. (Reuters/Larry Downing)

  2

  Un soldat rus înaintea repetiției unei parăzi în Piața Roșie, la Moscova. (RIA Novosti/Valeriy Melnikov)

  3

  Membrii comunității samaritene pe vîrful Muntelui Gerizim, în apropiere de orașul Nablus, în timpul pelerinajului tradițional al evreilor cu ocazia sărbătorii Sukot-ului. (Reuters/Baz Ratner)

  4

  Hamid Rahimi în meciul cu Said Mbelwa din Tanzania în cursul competiției mondiale intercontinentale la categoria mijlocie, la Kabul. (Reuters/Omar Sobhani)

  5

  O statuie fotografiată printre casele devastate de incendii în urma uraganului Sandy, în suburbia Queens a New York-ului. (Reuters/Shannon Stapleton)

  6

  Două vecine, Lucille Dwyer și Linda Strong, îmbrățișîndu-se printre casele dărîmate de uraganul Sandy în suburbia Queens a New York-ului. (Reuters/Shannon Stapleton)

  7

  In așteptarea încărcării telefoanelor mobile și a unor laptop-uri de la un generator mobil, după ce newyorkezii au fost privați de electricitate, urmare a uraganului Sandy. (AFP/Timothy A. Clary)

  8

  Kamal, tatăl unei fete de opt ani ucisă de rafalele trase de un avion sirian, într-o arie controlată de rebeli, la Alep. (AFP/Javier Manzano)

  9

  Refugiate afgane transportînd butelii cu gaz pe înălțimele de la Herat. (AFP/Aref Karimi)

  10

  La o reuniune electorală a candidatului la președinția Statelor Unite, Mitt Romney la West Allis, Wisconsin. (Reuters/Brian Snyder)

  11

  Ofițeri ai Ministerului rus de Interne arestînd o activistă a opoziției în cursul unei manifestații de protest la St. Petersburg. (Reuters/Alexander Demianchuk)

  12

  La un exercițiu al armatei americane în provincia Paktika din Afghanistan. (Reuters/Goran Tomasevic)

  13

  Imagine de pe video postat pe YouTube înfățișînd aparent militari sirieni, implorînd să nu fie uciși de rebeli, lîngă localitatea Saraqueb, în Siria. (AFP)

  14

  Ziua amintirii morților, serbată de catolici din Belarus, în cimitirul satului Ivenets, la circa 50 de km sud-vest de Minsk. (Reuters/Vasily Fedosenko)

  15

  La o prezentare de modă a creațiilor casei Firdaws, a lui Medni Kadirova, soția liderului cecen, Ramzan Kadirov. (RIA Novosti)