miercuri, septembrie 02, 2015 Ora Locală 09:23

Site-ul europalibera.org pe telefonul mobil (beta)
 

Site-ul europalibera.org poate fi acum accesat şi cu telefoane mobile, PDA-uri şi alte tehnologii wireless. Pentru a accesa imediat faceţi un click pe linkul următor: http://www.europalibera.org/m/

Accesînd site-ul europalibera.org  prin telefonul mobil, nu veţi mai fi niciodată rupt de actualitate. Site-ul nostru mobil poate fi accesat oricînd, oriunde şi este fereastra Dumneavoastră către ştirile de ultima oră, evoluţiile politice curente şi celelalte evenimente ale zilei.

Ţineţi cont că site-ul nostru este gratuit, dar operatorul Dumneavostră de telefonie mobilă poate pretinde consturi pentru volumul de date pe care îl folosiţi. Interesaţi-vă despre tarif la operatorul de telefonie mobilă. În funcţie de modelul de telefon mobil pe care îl deţineţi, s-ar putea să percepeţi unele iregularităţi în privinţa tipului de literă etalat pe ecran.

Ai un smartphone? Acum poţi primi ultimele ştiri şi informaţii de la Europa Liberă, pe telefonul mobil. Aplicaţiile noastre funcţionează pentru sistemul Android.
Cu aplicaţiile noastre poţi:
 

  • Citi relatările în timp ce asculţi audio
  • Încărca texte, video şi fotografii pentru a le citi /viziona ulterior, offline
  • Eşti martorul unui eveniment de interes sau vrei să relatezi despre ce se întâmplă în vecinătatea ta ? Foloseşte aplicaţiile ca să ne trimiţi, cu telefonul, relatări, fotografii sau imagini video.
  • Ascultă podcast-uri din emisiunile de radio , la cerinţă, fără să le încarci.
  • Împarte cu alţii relatările, fotografiile sau filmele preferate prin e-mai, Twitter sau Facebook.

Încarcă aplicaţia pentru Android:

App Store App Store QR Android Market Android Market QR

 

Ai întrebări despre aplicaţiile noaste ? Scrie la webeuropalibera@rferl.org