miercuri, aprilie 01, 2015 Ora Locală 16:09


În actualitate

Javascript nu este în funcţiune sau aveţi o versiune veche Adobe Flash Player. Descarcă ultima versiune Flash playerr
Marș împotriva terorismului la Tunisi
X
Roberto Drilea
31.03.2015
Atacul terorist din 18 martie asupra muzeului Bardo din Tunis a avut 23 de victime, majoritatea turiști. Duminică, pe 29 martie, peste 10 mii de tunisieni s-au adunat la un marș împotriva terorismului în capitala Tunisiei.

Realitatea cu amănuntul


Partner Media

Moldova

Comentarii, opinii

Moldova în imagini

Javascript nu este în funcţiune sau aveţi o versiune veche Adobe Flash Player. Descarcă ultima versiune Flash playerr
Moldova în direct. 31.03.2015i
|| 0:00:00
...  
🔇
X
01.04.2015
Se poate sau nu sista finanţarea europeană, aşa cum sugerează ambasadorul UE Pirkka Tapiola. Liliana Babăroşie în discuţie cu ex-viceministrul de externe, Iulian Groza, şi experţii economici Viorel Chivriga şi Viorel Gârbu.
Video

Video Moldova în direct. 31.03.2015

Se poate sau nu sista finanţarea europeană, aşa cum sugerează ambasadorul UE Pirkka Tapiola. Liliana Babăroşie în discuţie cu ex-viceministrul de externe, Iulian Groza, şi experţii economici Viorel Chivriga şi Viorel Gârbu.
Video

Video O lansare de cărți Radio Europa Liberă la Coșnița, Dubăsari

Redactorii Europei Libere și invitații lor și-au lansat ediția 2014 a culegerilor de emisiuni, „Jurnal săptămînal” și „Realitatea cu amănuntul”.
Video

Video Manifestație unionistă la Chișinău

Platforma unionistă Acţiunea 2012 şi Mişcarea Civică Tinerii Moldovei au organizat duminică la Chişinău o manifestaţie numită Marea Adunare Tricoloră. Câteva sute de persoane au participat la mitingul din Piaţa Marii Adunări Naţionale.
Galerie foto

Galerie foto La Cahul cu sărăcia la vînzare

În fiecare an, înainte de a se instala primăvara, prin piața agricolă din Cahul încep să apară tot mai mulți comercianți de ocazie care-și scot la vânzare… sărăcia. Vinde cine și ce are, de la urzici și până la pește proaspăt Precupeții și comercianți spun că piața bate viața.
Video

Video O Moldovă, două, trei: Vederi din Chişinău

Chişinăul văzut pentru prima dată.
Video

Video Duminică la alegeri la Chirsova

Speranțe și asteptări ale locuitorilor satului Chirsova, o localitate din apropierea Comratului, populată de etnici găgăuzi și bulgari.
Video

Video Moldova în direct. 19.03.2015

Ambasadorul UE la Chişinău, Pirkka Tapiola, despre investigarea cazului BEM, suportul financiar UE, nevoia unui acord cu FMI, reforma Politicii de Vecinătate a UE, amânarea alegerilor locale etc...
Video

Video Traseul „alimentar” Ucraina-Transnistria

Transnistrenii din diferite localități vin la piața din satul de frontieră Cuciurgan pentru a cumpăra produse alimentare și bunuri industriale. Cumpără cât pot duce, fiindcă este practic de două ori mai ieftin decât în Transnistria.
Video

Video O Moldovă, două, trei: Cătinel spre Europa

Drumul moldoveanului către Uniunea Europeană e lung şi anevoios la bordul unui autocar de la Chişinău la Praga.
Video

Video Premierul Chiril Gaburici la Bruxelles

Remarcile premierului Gaburici la conferința de presă ce a urmat întîlnirii UE-Consiliul de Asociere Moldova. (Source: UE Press Service)

Multimedia / Internaţional

Javascript nu este în funcţiune sau aveţi o versiune veche Adobe Flash Player. Descarcă ultima versiune Flash playerr
31 martie. Tur de orizont la Europa Liberăi
X
31.03.2015
Știri în format video din țările spre care emite radio Europa Liberă/Libertatea
Video

Video 31 martie. Tur de orizont la Europa Liberă

Știri în format video din țările spre care emite radio Europa Liberă/Libertatea
Video

Video Sfârșitul epocii „glasnost” în Rusia?

Mai există sau nu „glasnost” în Rusia? Are nevoie publicul rus de jurnalism obiectiv? Va veni o nouă epocă a libertății cuvântului? Un reportaj de Aleksandr Kasatkin de la Current Time TV, din ciclul de emisiuni „Libertatea cuvântului în Rusia contemporană”.
Video

Video Despre separatism. Modelul scoţian vs. modelul transnistrean sau ucrainean

O comparaţie împreună cu doi politicieni din Marea Britanie: Christina McKelvie (Scoţia) și John Warmisham (Anglia). Interviu realizat de corespondenta Europei Libere la Strasbourg, Iolanda Bădiliţă.
Video

Video Iulia Timoșenko: „Trebuie să acționăm rapid și dur”

Liderul partidului „Batkivșcina”, fostul premier al Ucrainei, Iulia Timoșenko, a discutat cu jurnalistul serviciului rusesc al Europei Libere Vitali Portnikov despre acțiunile președintelui rus Vladimir Putin în regiune şi despre ce reprezintă regiunea transnistreană pentru liderul de la Kremlin.
Video

Video Când e război, în pușcărie e rai

În timpul luptelor din februarie de la Debalțeve, a fost distrusă o colonie penitenciară din satul Cernuhino. Majoritatea deținuților a fugit, dar unii au rămas. Un reportaj realizat de Current Time TV.
Video

Video Voluntarii din armata ucraineană încep antrenamentele

Oficialii de la Ministerul Apărării din Ucraina consideră că voluntarii sunt mult mai motivați decât soldații mobilizați. Datorită acestui fapt, eficiența de luptă s-ar putea ridica semnificativ. Reportaj de Current Time TV.
Video

Video Ucrainenii din Crimeea

După anexarea de acum un an a peninsulei Crimeea de către Rusia, majoritatea localnicilor au obținut cetățenie rusă. Cei care aleg să rămână ucraineni sunt nevoiți să facă față însă unor noi dificultăți. (Biroul rus al Europei Libere)
Video

Video Refugiați politici din Rusia

Conform datelor Serviciului de migrație din Ucraina, peste o sută de cetățeni ruși au cerut azil politic în Ucraina. Motivul principal este persecutarea de către autorități din cauza criticii intervenției militare a Rusiei în conflictul din Ucraina. Reportaj semnat de Current Time TV.
Video

Video Un scenariu grecesc pentru economia Ucrainei

Ucraina va trebui să realizeze o serie de reforme dureroase și să reducă semnificativ din cheltuielile guvernamentale pe fundalul haosului din Donbas. Un reportaj realizat de Current Time TV.
Video

Video Crimeea: Un an după anexare

Federația Rusă a anexat peninsula Crimeea de la Ucraina la 21 martie 2014. Gestul, care nu a fost recunoscut pe plan internațional, a urmat unui referendum local, condamnat în mod larg ca ilegal.
Galerie foto

Galerie foto Cel mai vechi muzeu de artă al Germaniei serbează 200 de ani

La Frankfurt pe Main, Muzeul Städel aniversează la 15 martie două sute de ani de la fondarea sa. Sub motto-ul „Un cadou pentru fiecare”, duminică muzeul și expozițiile sale vor fi deschise gratuit tuturor.

Internaţional

În jurul MoldoveiDialoguri transnistrene

Cultură

Intră-n vorbă!

Bloguri

Dialoguri / Диалоги

Revista presei