Linkuri accesibilitate

Eu, supraumanul


În Anglia nu există nimic mai scump, mai căutat și, deseori, mai prost decît casele, apartamentele și camerele.

După 18 mailuri, 12 acte doveditoare, 3 formulare și 2 luni de sîrguință, am repurtat o victorie nu lipsită de sacrificii: am obținut dreptul de garanta pentru un prieten care închiriază un apartament.

Bătălia s-a dus pe tot cuprinsul Europei. Urmărit de mailuri și telefoane am reușit să contraatac destul de eficient. Adversarul a fost o mică agenție imobiliară care nu trebuie subestimată.

Nenorocirea a făcut ca un tînăr student român să aibă nevoie de un acoperiș măcar pe timp de noapte, în Anglia. În Anglia nu există nimic mai scump, mai căutat și, deseori, mai prost decît casele, apartamentele și camerele.

Acesta e motivul pentru care principala putere a țării nu sînt nici Guvernul, nici Armata, nici Parlamentul și nici măcar Coroana. Mult peste ele domnesc agențiile imobiliare. Frica și teroarea cuprind orice ființă umană care caută locuință.

Clienții au învățat să fie respectuoși, să se tundă și să se îmbrace frumos înainte de a călca pragul unei agenții. Iată de ce, victoria pe care am repurtat-o va rămîne un motiv de mîndrie și, pentru englezi, o dovadă de putere supraumană.

Previous Next

XS
SM
MD
LG