Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Parlamentul se întrunește în ședință plenară,

Experții Centrului de Analiză şi Prevenire a Corupţiei vor prezenta „Expertiza coruptibilităţii proiectului Legii pentru modificarea şi completarea unor acte legislative”.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:31 0:00
Link direct

Are loc o nouă ședință a Clubului Jurnaliștilor de Investigație cu tema „Marile dosare de corupţie şi finalitatea acestora. Ce soluţii aduce noua Lege a Procuraturii”.

La Chișinău, Oficiul avocatului Poporului, Consiliul pentru prevenirea și eliminarea discriminării, alături de ONU Moldova, dezbat în cadrul unui dialog public problemele stringente ce țin de domeniul drepturilor omului din Republica Moldova.

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Andrei Galbur, își continuă vizita oficială în Estonia.

Din agenda internațională:

La Istanbul, în Turcia, se întrunesc statele membre ale Organizației Cooperării Islamice. Se așteptă să se discute despre teritoriile palestiniene, conflictele din Siria, Yemen, Libia și regiunea Nagorno-Karabah.

La Kiev începe Forumul de Securitate la care oficialități ucrainenene și ale Uniunii Europene vor discuta problemele de securitate din regiune. La eveniment va participa și Secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow.

La Geneva este așteptată delegația Guvernului de la Damasc pentru o nouă rundă a negocierilor de pace pentru Siria, mediate de Națiunile Unite.

Șeful Consiliului de securitate și apărare al Ucrainei, Oleksandr Turcinov va vizita Polonia.

Papa Francisc se deplasează în Grecia.

XS
SM
MD
LG