Linkuri accesibilitate

Să iei un taxi cu „naparnik” aghesmuit!


În spaţiul degringoladei, decăderii morale, al lucrului făcut de mîntuială şi al mişmaşului fără frontiere.

Colega mea de birou a chemat un taxi la ora 05.40 pentru a veni la emisiunea matinală a Europei Libere. A ieşit în ograda învăluită de întuneric, a deschis portiera maşinii şi… a fost încolţită de ezitare. Şoferul nu era singur. Alături, un omulean aghesmuit ingurgita voiniceşte bere dintr-o sticlă.

Nu ti temi, cî aista îi naparniku meu!” o linişti şoferul care părea şi el niţel beat. Făcîndu-şi curaj, ziarista urcă în taxi, sfidînd mirosul de alcool şi de rîgîială.

Maşina a demarat în trombă. Coechipierul şoferului a continuat să ingurgiteze bere. A spus o glumiţă la care şoferul a rîs nechezat.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:56 0:00
Link direct

Taxiul se deplasa cu o viteză foarte mare pe strada Albişoara, ba chiar a ignorat o dată culoarea roşie a semaforului. Ziarista îngrijorată l-a rugat pe şofer să fie mai atent, dar acesta i-a spus, rînjind, că totul e OK. În clipa în care a ieşit din maşina buclucaşă, colega mea a simţit o imensă uşurare. I se luase o piatră de pe inimă!

Cum şi în ce chip există asemenea taximetrişti? Asta e o întrebare retorică. Trăim în RM, spaţiul degringoladei, decăderii morale, al lucrului făcut de mîntuială şi al mişmaşului fără frontiere. Mergem înainte, stimaţi concetăţeni!!!

XS
SM
MD
LG