Linkuri accesibilitate

Viața prin aplicații


Mulți români visează la o aplicație care te ține român adevărat la mîncare și umor, dar te scutește de rest.

A apărut, în sfîrșit, aplicația care vă fixează dieta zilnic și vă anunță de la ce magazine o puteți cumpăra dar nu înainte de a afla dacă găsiți sau nu loc de parcare. Ce nu a apărut, încă, dar nu poate întîrzia prea mult e aplicația care organizează alegeri generale și face guverne bune.

Probabil, Moldova va avea parte de noua invenție ceva mai tîrziu decît alții. Sau, poate, niciodată. Altă minune care ar putea ocoli Moldova și împrejurimile e aplicația în care intră oameni porniți pe găurit lumea și din care ies oameni capabili să trăiască fără să lovească în semeni, bănci și adevăr.

Moldova are nevoie de aplicațiile ei, dar și alții tînjesc după mecanisme potrivite lor. Vestul Europei, de pildă, înoată în tehnologie portabilă, dar tînjește după aplicația care aduce timpuri mai ușor de înțeles.

Estul așteaptă aplicația care șterge distanța între Est și Vest. Plus un program de impus respectul și egalitatea jumătăților de Europă.

Mulți români visează la o aplicație care te ține român adevărat la mîncare și umor, dar te scutește de rest. Totul e posibil. Deocamdată, doar pentru cei care se mută, tot mai mult și mai des, din realitate pe net.

Previous Next

XS
SM
MD
LG