Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova şi în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chişinău, Ministerul Tineretului şi Sportului organizează o conferinţă de presă privind rezultatele remarcabile obţinute de sportivii moldoveni la Campionatul European de lupte libere, lupte feminine şi lupte greco-romane rezervat cadeţilor, care a avut loc în Serbia.

Un târg şcolar se va deschide astăzi la Moldexpo, cu sprijinul Ministerului Economiei, şi care va funcţiona până la sfârşitul lunii.

Cronograf Tur va ajunge la Sângerei, Capitala Tineretului 2015 a Moldovei, unde în Piaţa Independenţei va organiza o proiecţie de filme.

Caravana AICI este Europa Liberă ajunge astăzi în satul Văratic, raionul Râşcani, unde va fi organizată şi o dezbatere cu tema: „Ce am avut şi cu ce am rămas? Gospodărie agricolă de succes pe timpul URSS, ajunsă în ruină.”

Din actualitatea internaţională:

Secretarul de stat american John Kerry va face o vizită istorică la Havana, capitala Cubei. Ultima oară când un şef al diplomaţiei de la Washington a vizitat insula a fost în anul 1945. John Kerry va arbora drapelul Statelor Unite de asupra ambasadei americane la Havana.

Miniştrii de finanţe din ţările zonei euro se reunesc la Bruxelles.
Pakistanul sărbătoreşte Ziua independenţei.

În Bosnia, la Sarajevo, începe festivalul internaţional de film, ajuns la a 21-a ediţie.

XS
SM
MD
LG