Linkuri accesibilitate

Privește-ne, ascultă-ne, înțelege! A început campania „AICI este Europa Liberă”


Prima destinație este satul Sărata Galbenă din raionul Hânceşti.

Postul nostru de radio a început campania „AICI este Europa Liberă” în care jurnaliști și prieteni ai Europei Libere călătoresc prin Republica Moldova, timp de o lună, din localitate în localitate, organizând întâlniri cu publicul și felurite dezbateri pe teme actuale.

Prima destinație este satul Sărata Galbenă din raionul Hânceşti. Un cort al Europei Libere a fost instalat sâmbătă în apropierea Primăriei, unde localnicii sunt invitați pentru a discuta cu echipa noastră.

La ora 17:00 are loc un târg de lucrări de artizanat făcute de copiii Centrului Comunitar de Asistenţă Viitorul. Târgul va fi deschis la stadionul central din sat.

Tot acolo, la 18:30 e programată dezbaterea „Fii gospodar în localitatea ta!”, moderată de Oana Serafim, directoarea serviciului Moldova al postului de radio Europa Liberă, şi Petru Macovei, directorul executiv al Asociației Presei Independente.

Campania „AICI este Europa Liberă” va continua duminică, la Sculeni, raionul Ungheni.

De sîmbătă 1 august străbatem țara!
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:16 0:00

Parteneri de campanie - Programul comun pentru dezvoltare locală integrată, Progamul ONU pentru dezvoltare Moldova, şi Asociaţia Presei Independente.

Partener media - postul de televiziune Canal Regional.

Pentru a afla în ce zi suntem în localitatea Dvs ori pe aproape accesați harta interactivă a comunităților în care vom face tabără pe parcursul unei zile întregi.

XS
SM
MD
LG