Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Premierul desemnat Valeriu Streleț continuă consultările privind programul de guvernare, urmând să se întâlnească astăzi la Chișinău cu reprezentanţi ai societăţii civile și ai mediului de afaceri.

Deputaţii socialiști, consilierii municipali socialiști şi susţinătorii lor organizează un nou protest la Chișinău pentru a cere anularea majorării tarifelor la energia electrică şi gaze naturale şi demisia conducerii Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică.

Directoarea Fondului Monetar Internațional, Christine Lagarde, ține o conferință de presă la Washington.

Bursa de la Atena urmează să se redeschidă astăzi după o pauză de o lună, dar activitatea investitorilor locali va rămâne restricționată.

Ministrul francez de externe Laurent Fabius vizitează Iranul, urmând să poarte convorbiri cu președintele Hassan Rouhani, prima asemenea vizită de la încheierea acordului nuclear între Iran și șase puteri internaționale.

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, începe o vizită de două zile în China.

Premierul britanic David Cameron vizitează Vietnamul la invitația omologului său vietnamez Nguyen Tan Dung.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG