Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: cotidianul „Adevărul Moldova”


„În ediția de mâine a ziarului Adevărul Moldova puteți citi un articol despre turismul medical din țara noastră – un fenomen care se dezvoltă tot mai mult. Aflăm că Republica Moldova devine o destinație turistică din ce în ce mai importantă pentru cetățenii din Occident. Pe lângă turismul convențional, străinii sunt atrași de serviile medicale de calitate înaltă și destul de accesibile ca preț. Cei mai mulți vin pentru tratamente dentare. O să aflați părerile unor cetățeni străini despre serviciile medicale din țara noastră.

Tot în ediția de mâine, citiți un interviu acordat publicației noastre de jurnalista franceză Iulia Badea Guéritée, care este responsabilă de rubricile România şi Moldova pentru revista Courrier International din Franța. „Astăzi, Moldova este extrem de prezentă în Franţa. Oricât de paradoxal ar fi, azi, la Paris, este mai bine să fii moldovean decât român, deoarece există cu mult mai puţine prejudecăţi despre moldoveni, decât despre români”, apreciază jurnalista. Ea mai spune că personalități, precum Dumitru Crudu, care este un invitat de marcă al multor festivaluri, și Oleg Serebrian, fostul ambasador al Moldovei la Paris, decorat recent de statul francez pentru servicii aduse francofoniei moldave, promovează o imagine bună țării noastre.

Timp de 21 de zile, o echipă formată din trei bărbați - Anatolie Untura, Ilie Toma și Alex Bredicevschi au parcurs 14.000 de km la volanul unui autoturism. Aceștia și-au propus promovarea țarii noastre în 21 de țări de pe două continente, iar expediția a fost îndeplinită cu succes. Reporterul nostru a discutat cu cei trei protagoniști, iar mai multe detalii despre cursa exotică puteți citi în numărul de mâine al ziarului Adevărul Moldova.”

XS
SM
MD
LG