Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău se întrunește Comisia Electorală Centrală, care urmează să examineze acreditarea mai multor experți și observatori electorali din străinătate la alegerile locale din 14 iunie.

Prim-ministrul Chiril Gaburici se întâlnește cu reprezentanți ai societăţii civile pentru a lua în discuție inițiative economice ale guvernului.

Are loc ședința Consiliului Coordonator al Audiovizualului.

Avocații moldoveni se reunesc la un Congres al Uniunii Avocaților.

La Riga, se încheie astăzi summit-ul Parteneriatului Estic.

În Irlanda are loc un referendum pe tema modificării Constituției, la care irlandezi sunt întrebați dacă sunt de acord cu legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex.

Astăzi este marcată Ziua Internațională a Diversității Biologice.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG