Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


China -- Students pose for a photo with a globe during a campaign to mark World Earth Day in a middle school in Dexing, Jiangxi province, 19Apr2011
China -- Students pose for a photo with a globe during a campaign to mark World Earth Day in a middle school in Dexing, Jiangxi province, 19Apr2011

La Chișinău continuă festivalul „Primăvara europeană a poeților 2015, alegeri generale în Marea Britanie

Asociația pentru drepturile omului Promo-Lex va face în capitală o conferință de presă pe teme finanțării campaniei electorale pentru alegerile locale.

Parlamentul Republicii Moldova se întrunește astăzi dimineață în plen.

În Marea Britanie au loc alegeri generale.

La Bruxelles se întâlnesc miniștrii de externe din UE.

Președinții din 14 țări europene comemorează la Gdansk, în Polonia, împlinirea a 70 de ani de la sfârșitul războiului.

Ministrul de externe german Frank-Walter Steinmeier vizitează cu aceeași ocazie orașul Volgograd, fost Stalingrad.

La Chișinău continuă festivalul „Primăvara europeană a poeților 2015”, organizat de Uniunea Scriitorilor din Moldova în perioada 6-9 mai.

  • 16x9 Image

    Mircea Ţicudean

    La Europa Liberă sunt din 1993. Am lucrat mai întâi în secția pentru România, la Programul Internațional, apoi la emisiunea radio pentru R. Moldova, cu o întrerupere de 2-3 ani în care am fost în slujba departamentului de training al Europei Libere, unde am fost și director interimar o perioadă. Începuturile jurnalistice au fost concentrate pe critica literară și actualitate culturală. În prezent, domeniile predilecte sunt progresul social (drepturile minorităților, egalitatea de gen, echitatea socială), prevenirea catastrofei climaterice etc.

XS
SM
MD
LG