Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Evenimentul zilei”


Invitata serii este reportera Cristina Brumă.

Citiți în Evenimentul zilei de mâine cum este „Paștele la moldovenii. Unii vin acasă, alții aleg Țara Sfântă”.

„De sfintele Sărbători de Paști, majoritatea moldovenilor vin acasă, la părinți și la rude, ca să ciocnească ouă roșii și să guste din pască, în timp ce alți conaționali așteaptă cozonac de acasă pe meleaguri îndepărtate. Cu oferte care mai de care mai atrăgătoare vin și agențiile de turism, numai bani să ai. Cele mai scumpe călătorii totuși rămân a fi vizita în Țara Sfântă, Israel.”

La rubrica reportaj citiți despre „Lumea de dincolo de societate.”

Ce înseamnă ACASĂ? Acolo unde sunt cei dragi, care te așteaptă cu mâncarea caldă pe masă, îți dau putere să te ridici când ai impresia că îți fuge pământul de sub picioare, iar bucuria ta e și bucuria lor.

Pentru 140 de persoane, acasă e la Azilul republican pentru invalizi şi pensionari din Chișinău. Acolo unde le este asigurată o bucată de pâine, un pat cald, medicamentele de care au mare nevoie. Aici locuiesc într-o familie imensă, împărtășindu-și bucuriile și necazurile”, scrie Natalia Hadârcă.

Tot în ziarul de mâine aflați despre un artist care are sufletul curat când se apucă de lucru și totuși, spune el, nu există atâtea biserici de pictat, câte păcate are…”.

Tot în Evenimentul zilei aflați cum vede regele naiului, Gheorghe Zamfir că s-a schimbat Moldova și oamenii săi în ultimele două decenii.

[transcriere: Tamara Grejdeanu]

XS
SM
MD
LG