Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Kiev sunt așteptate astăzi rezultatele oficiale ale alegerilor parlamentare de duminică.

La Chișinău sunt așteptate rezultatele unui nou sondaj al Asociaţiei sociologilor şi demografilor înainte de alegerile de la 30 noiembrie.

Banca Europeană de Investiţii, unul din principalii donator care acordă Republicii Moldova împrumuturi cu dobândă mica își deschide un birou la Chișinău.

Ministrul iranian de externe, Mohammad Javad Zarif începe o vizită de două zile în Spania.

Beijingul găzduiește o conferință a Organizației Internaționale pentru Energia Atomică despre întărirea securității și siguranței nucleare.

Asistentul secretarului de stat al Statelor Unite pentru Democrație, Drepturile Omului și Muncă, Tom Malinowski, vizitează Coreea de Sud pentru convorbiri despre soluțiile contra violării drepturilor omului în Coreea de Nord.

Astăzi este Ziua Internațională a Patrimoniului Audiovizual.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

Previous Next

XS
SM
MD
LG