Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Studentie.md”


Invitata serii este Corina Morozan.

„Dacă accesați acum studentie.md aflați cele mai proaspete știri din domeniul educației.

Studentie.md vine cu o noutate pentru tine. Cursuri de iniţiere în jurnalism. Dacă îţi place să scrii, să observi, să dezbaţi, să adresezi întrebări (incomode pe alocuri) să-ţi exprimi opinia referitor la un subiect ce te interesează, să faci poze, să-ţi promovezi cu spor postările pe reţelele de socializare atunci te aşteptăm cu mare drag! Data limită de aplicare: trei noiembrie. Formularul de Aplicare îl găseşti pe studentie.md

Studiile superioare vor fi gratuite în Germania. Inclusiv pentru studenții străini.

Doritorii de a obține studii de calitate mai au acum o destinație perfectă și absolut gratuită. Astfel, Germania completează lista țărilor europene, precum Danemarca, Finlanda și Suedia, unde statul își asumă cheltuielile pentru învățământul superior.

Studenţii originari din Republica Moldova care îşi fac studiile peste hotare pot depune dosarele pentru concursul: Gala Studenţilor Originari din Republica Moldova ”Excelenţă Academică pentru Moldova”, ediţia a II-a. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 1 decembrie 2014. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul unei Gale oficiale.

La capitolul interviu, găseşti istoria unui tânăr artist, Ştefan Bouroşu, actor la Teatrul “Eugene Ionesco”. Vei afla cât de greu sau uşor este drumul spre scena mare, cum e să lupţi cu spectacolele cumpărate, cu sediul…un pic avariat al Academiei de Arte şi golul din buzunarele actorilor.

Pentru a păstra lucrurile noi si interesante şi a se debarasa de plictiseala de la ore, un număr tot mai mare de universități din SUA au găsit modalități creative și inovatoare pentru a capta atenția studenţilor, cu titluri de curs, un pic…ciudate. Dacă ai chef să fii specializat în zombi, vrăjitori si super-eroi, pe studentie.md vezi care sunt acestea.

În rest, găseşti multă informaţie utilă, doar pe studentie.md!”

XS
SM
MD
LG