Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

In Moldova continua campania electorala pentru alegerile din 30 noiembrie cu diferiti lideri de partide aflati in preajma electoratului, in vizite si intilniri publice.

Presedintele Moldovei are pe agenda o intilnire cu o delegatie a Letoniei condusa de vicepresedinta Parlamentului leton, Inese Libina Egnere.

Directoarea regionala a biroului regional al Organizatiei Mondiale a Sănătatii pentru Europa, Suzsanna Jakub, va discuta astati cu reprezentati ai sistemului moldovean de sănătate.

Dupa amiaza, Asociatia de Politica Externa invita jurnalistii la Clubul de presă.

Pe plan international, la Milano continuă summitul Euro-Asiatic, care a inceput joi si la care participa premierul Chinei, presedintele Rusiei, si lideri ai unor importante tari ale Uniunii Europene. Va fi prima intilnire fata in fata a liderului de la Kremlin cu liderii occidentali dupa introducerea de sancţiuni împotriva regimului de la Moscova pentru politica din Ucraina si anexarea Crimeii.

Pe agenda zilei si în cadrul acestui summit este planificata si o intrevedere fata in fata intre presedintele Ucrainei si cel al Rusiei.

La Berlin, organizatia Transparency International îşi anunţă lareatii pentru Premiul Integritatii.

Natiunile Unite au dedicat ziua de astazi eradicarii saraciei…

Previous Next

XS
SM
MD
LG