Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Are loc lansarea construcției Palatului Justiției la Ungheni, conferință IDIS Viitorul și ANB, la New York continuă Adunarea Generală ONU

La Chișinău continuă vizita președintelui R. Belarus, Aliaxandr Lukașenka, cu o depunere de flori la monumentul domnitorului Ștefan cel Mare.

Are loc lansarea construcției Palatului Justiției la Ungheni. La eveniment participă ministrul Justiției, Oleg Efrim, președintele Consiliului Superior al Magistraturii, Victor Micu, președintele Curții Supreme de Justiție, Mihai Poalelungi, conducerea raionului Ungheni.

IDIS Viitorul și Agenda Națională de Business (ANB) organizează în capitală Conferința națională pe marginea dialogului dintre autoritățile publice centrale și mediul de afaceri.

La sediul ONU din New York continuă Adunarea Generală ONU, la care R. Moldova este reprezentată de vicepremierul Natalia Gherman, ministru de externe. Astăzi le vine rândul să țină discursuri președintelui iranian Hassan Rohani, președintelui Consiliului European, Herman van Rompuy, reprezentantului Ucrainei și altora. Natalia Gherman va vorbi joi.

  • 16x9 Image

    Mircea Ţicudean

    La Europa Liberă sunt din 1993. Am lucrat mai întâi în secția pentru România, la Programul Internațional, apoi la emisiunea radio pentru R. Moldova, cu o întrerupere de 2-3 ani în care am fost în slujba departamentului de training al Europei Libere, unde am fost și director interimar o perioadă. Începuturile jurnalistice au fost concentrate pe critica literară și actualitate culturală. În prezent, domeniile predilecte sunt progresul social (drepturile minorităților, egalitatea de gen, echitatea socială), prevenirea catastrofei climaterice etc.

XS
SM
MD
LG