Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Evenimentul Zilei”


Invitata serii este Cristina Brumă, de la cotidianul „Evenimentul Zilei”.

„În Evenimentul zilei de mâine puteți citi cum proiectele transfrontaliere conduc la dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii. „Mai multe ţări îşi doresc dezvoltarea economică a Republicii Moldova. În acest sens, se finanţează diferite proiecte de dezvoltare durabilă a ţării noastre. Regiunea transfrontalieră oferă antreprenorilor din Moldova şansa să-şi dezvolte afaceri, să găsească oportunităţi de finanţare în domenii precum agricultura şi industria alimentară, transport, turism, consultanţă. Pentru aceasta, a fost iniţiat proiectul „Sporirea competitivităţii prin sinergia umană în regiunea transfrontalieră”, scrie autoarea articolului. Mai multe informații despre dezvoltarea transfrontalieră le găsiți în pagina 8.

Mâine veți citi un interviu cu Valentina Buliga, ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei realizat de Ileana Rusu. „Domeniul protecției sociale trebuie să ofere încredere și siguranță populației”, spune Valentina Buliga. Interviul integral îl găsiți în pagina socială.

Tot mâine aflați despre campania inițiată de Evenimentul zilei pentru a-l ajuta pe Alexandru Bodean.

„Acesta nu este singur în clipele de grea încercare. Pentru a-l ajuta pe tânărul moldovean să revină la viața normală pe care o avea înainte de atacul cerebral suferit în Statele Unite ale Americii, Evenimentul zilei a inițiat campania „Ajută-l pe Alexandru să-și revină”. Mai mult, moldovenii și românii din întreaga lume au decis să se implice”. Cum putem să-l ajutăm pe Alexandru, găsiți în pagina 2.”

  • 16x9 Image

    Tamara Grejdeanu

    Sunt parte din echipa Europei Libere din 2012 și în cei mai mulți ani de când sunt aici am povestit la radio despre oameni și preocupările lor, am scris despre educație, justiție și drepturile omului. În 2022 am trecut în departamentul digital și alături de cei mai faini colegi, sper că facem o treabă bună la moldova.europalibera.org.

XS
SM
MD
LG