Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Studenţie.md”


Invitata serii este Corina Morozan, redactor şef la „Studenţie.md”.

„Dacă accesați acum studentie.md aflați cele mai proaspete știri din domeniul educației.

Rezultatele admiterii 2014: Economia, dreptul și jurnalismul – printre cele mai solicitate facultăți. Au fost depuse peste 11 mii de cereri în cele 30 de universități din țară.

La capitolul studii peste hotare, în premieră, a fost lansat programul MentorMe.Toți cei care își doresc să studieze în afara țării își pot găsi mentorul, care vor veni cu sfaturi utile. Pentru detalii despre participare, dar și lista celor 80 de mentori din 14 țări, accesează studentie.md

Ca să înțelegi că studiile peste hotare implică multă muncă și implicare, vezi cele 12 sfaturi despre studiile în Franța, de la Dumitru Vicol, moldoveanul nostru angajat la una din cele mai renumite bănci din Paris.Fie că eşti bobocel şi aştepţi cu nerăbdare să înceapă facultatea, fie că eşti încă în liceu şi visezi cu ochii deschişi în timpul orelor, la vremurile când vei fi independent, cu siguranţă ai auzit măcar două mituri despre cei mai frumoși ani din viața. Pe studentie.md vezi care sunt acestea.

La capitolul oportunități, compania Lidl caută coechipieri, vorbitori de limba germană pentru Campionatul de Management. Compania lansează un program de pregătire și specializare pe o perioadă de un an de zile, începând cu 1 octombrie 2014.

Nu trebuie să fii student la mai multe facultăți pentru a te perfecționa în mai multe domenii. Internetul oferă astăzi posibilități nelimitate în acest sens și ai posibilitatea să înveți de acasă anumite cursuri predate în cadrul unor universități prestigioase. Pe studentie.md găsești un top 20 cele mai bune cursuri online.

Avem şi altă informaţie utilă pentru ca studenția ta să fie valorificată din plin chiar si în vacanță!!!”

XS
SM
MD
LG