Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Tainele Sănătății”




Invitatul rubicii este Vlad Sainciuc, redactorul-șef al revistei „Tainele Sănătății”:

Ziarul „Tainele Sănătăţii” consacră foarte mult teren pentru activităţile de sănătate din republică, anume a instituţiilor medico-sanitare publice şi vine cu un material foarte interesant de la medicina urgenţă - „Managementul sanitar, o muncă de istov”.

Se spune că un management instrumentat nesatisfăcător în colectivul de muncă aduce mult mai multe pagube decât dacă acest colectiv nu ar activa deloc.

În ziar mai găsiţi articole foarte interesante, grija faşă de sănătatea pacientului este constantă şi în activitatea fiecărui medic din satul Balatina, raionul Orhei. Tot în ziar veţi găsi şi consultaţii ale medicilor din partea locului care tratează astenia de primăvară.
„Străjerii respiraţiei sănătoase”, găsiţi articolul semnat de doamna doctor Maria Cetulean şi tot în acest ziar veţi găsi un articol foarte interesant despre activitatea instituţiei medico-sanitare, Centrul medicilor de familie de la Floreşti. „Pentru calitate în actul medical se poate de făcut multe lucruri” spune doamna Svetlana Rusu, directoarea acestei instituţii.

În ziar mai puteţi citi despre activitatea medicinii legale, care în anul 2013 a obţinut unele rezultate benefice pentru ca la noi medicina legală să rămână pe poziţie promptă.

Tot în ziar veţi găsi şi „Răni care nu ştie nimeni când se vor vindeca”, despre realităţile şi problemele participanţilor din Republica Moldova la lichidarea consecinţelor catastrofei de la Cernobîl.

Andrei Vicolaş, vice-preşedintele asociaţiei obşteşti, Uniunea Cernobîl din Moldova vine cu un articol despre cum participanţii trebuie să se ocrotească.
  • 16x9 Image

    Tamara Grejdeanu

    Sunt parte din echipa Europei Libere din 2012 și în cei mai mulți ani de când sunt aici am povestit la radio despre oameni și preocupările lor, am scris despre educație, justiție și drepturile omului. În 2022 am trecut în departamentul digital și alături de cei mai faini colegi, sper că facem o treabă bună la moldova.europalibera.org.

XS
SM
MD
LG